Sunce i Mesec u 12 polju

Sunce i Mesec u 12 polju

Natalna karta ima ukupno 12 polja,  a 12 polje je najkomplikovanije polje za analizu zato što govori o podsvesti, o strahovima,  o karmičkim dugovima, o svemu onome što donosimo u ovaj život iz prošlog inkarnacije u i ono što nas najviše čini da budemo blokirani i zatvoreni. 
 
Sunce i Mesec su dva najbitnija Svetla, preko kojih mnogo toga saznajemo o sebi, o svojim emocijama, o svom racionalnom delu ličnosti, o tome zašto smo kroz karmu dobili neku poruku kroz Sunce i Mesec. 
 
Sunce u 12 polju je potreba da radimo na sebi mnogo više i mnogo dublje, jer je ovde Sunce veoma povučeno, zatvoreno, ne dolazi do izražaja, vuče velike probleme u vezi karme i karmičkih dugova po očevoj liniji ( Sunce je otac ). Takodje osoba je preopterećena svojim egom i nosi jako veliki osećaj sujete. 
Mesec u 12 polju je ” duša ” koja se nije oslobodila i koja je nekako zaglavljena u ovom životu. To je karmički dug po majčinoj liniji i opterećuje tokom celog života ovu osobu. Da bi se osoba emotivno podigla i da izadje iz kruga karme važno je sponznati sebe iznutra. Mesec je ovde veoma osetljiva dusa na sve što se dešava spolja i jako je važan rad na sebi, posebno kroz meditaciju ili molitvu u zavisnosti od toga šta osobi prija.