Konsultacije

- NATALNA KARTA ( životni horoskop) : sve životne oblasti,
+ prognoza od 6 meseci - 60 minuta

• Natalna karta - analiza putem mejla + dodatna 3 pitanja

Analiza natalne karte podrazumeva opis vašeg životnog horoskopa ( vaš psihološki profil, novac, posao, porodica, ljubav, partner, prijatleji, talenti, blokade ). Kroz ovu analizu klijent dobija informacije o ključnim situacijama i dogadjajima u narednom periodu od 6 meseci do godinu dana.Analiza može biti u pisanoj formi ( na mejl ), online - telefonom Viber, Whatup, Skype. Takodje postoji opcija uživo razgovor u Beogradu, zakazivanja sedam dana ranije.


- Godišnji horoskop ( solar ) Razgovor 60 minuta

• Godišnji horoskop - Mejl + 3 dodatna pitanja

Godišnji horoskop je prognoza dogadjaja u narednih godinu dana ( od rodjendana do sledećeg rodjendana ), u okviru ovog tumačenja astrolog tumači potencijalne pozitivne i negativne periode i situacije u tih godinu dana i kroz razgovor / ili kroz pisanu analizu / astrolog daje smernice kako pokrenuti svoje potencijale i izbeći negativne aspekte.Analiza može biti u pisanoj formi ( na mejl ), online - telefonom Viber, Whatup, Skype. Takodje postoji opcija uživo razgovor u Beogradu, zakazivanja sedam dana ranije.


- Uporedni ljubavni horoskop ( sinastrija) Razgovor 60 minuta

• Uporedni horoskop ( ljubavni ) - mejl + 3 pitanja

Sinastrija je deo astrologije koji se bavi uporednim aspektima odnosa dvoje ljudi. Uporedni horoskop je detaljno uporedjenje vaše natalne karte ( horoskopa ) i karte vašeg partnera, opis dobrih i loših aspekata vašeg odnosa. Astrolog daje savete kako da se prevazidju nepovoljni aspekti u odredjenom periodu.

Analiza može biti u pisanoj formi ( na mejl ), online - telefonom Viber, Whatup, Skype. Takodje postoji opcija uživo razgovor u Beogradu, zakazivanja sedam dana ranije.

Napomena : Uporedni horoskop može da se uradi i kada je u pitanju poslovni odnos, kada je u pitanju odnos roditelj - dete.


- Karmički horoskop Razgovor 60 minuta Ili opcija mejl

Ova analiza obuhvata :

- Analiza Saturna i njegovih ograničenja uz koje možemo naučiti najveće životne lekcije.
- Iskustva duše ( iskustva koja se nalaze u našoj podsvesti ) i kako sve to utiče na naš sadašnji trenutak ( Mesec i Južni čvor )
- Naši najveći karmički darovi ( Jupiter i Severni čvor )
Analiza može biti u pisanoj formi ( na mejl ), online - telefonom Viber, Whatup, Skype. Takodje postoji opcija uživo razgovor u Beogradu, zakazivanja sedam dana ranije.


- Astropsihološka konsultacija - koje su najveće blokade i najveći potencijali - 45 minuta

Astropsihološka konsultacija je astrohealing metoda pomoću koje astrolog može da pomogne klijentu da udje u dubinski rad sa sobom. Ovo je način da se klijent suoči sa svojim blokadama na emotivnom i mentalnom nivou ( koje se nastale u toku odrastanja, u odnosu sa roditlejima, partneorm, decom, generalno u interakciji sa ljudima ). Konsultacija može biti online - telefonom Viber, Whatup, Skype. Takodje postoji opcija uživo razgovor u Beogradu, zakazivanja sedam dana ranije.