Astro intervjui

Astrološki intervju: Uspešna žena u znaku Ribe

Od svih znakova Zodijaka znak Ribe je najviše povezan sa emocijama. Ribe su poslednji znak u astrološkom nizu i kod njih je istaknuta potreba za razumevanjem ljudske duše. Jako im je razvijena intuicija i bez problema " čitaju " bolje rečeno osećaju šta se sakriva iza fasada života drugih. Biljana Ćulafić je diplomirani pedagog i priznati psihoterapeut za porodicu i traume. Bavi se individualnom, partnerskom i porodičnom terapijom i terapijom za traume u svom Centru za psihoterapiju, edukaciju i traumu " Modus Vivendi System ". Rodjena je u znaku Ribe, znak koji pripada vodenom elementu gde je dominantna emocija, emotivnost i rad sa emocijama.

Astrološki intervju: Uspešna žena u znaku Škorpije

Dok smo u sezoni Škorpije, predstavljam vam jednu mladu i uspešnu Škorpiju. Raditi sa ženom u ovom znaku je uvek veliko zadovoljstvo i veliki izazov. Nataša Vučićević je ambiciozna i veoma vredna mlada dama koja osvaja svojom pozitivnom energijom ( podznak Blizanci ) i širi " zaraznu " energiju strasti, radosti, zadovoljstva. Nataša ima svoj brend ( depilacija sećernom pastom), drži edukacije, razvija svoj posao sa radošću i posvećenošću.

Astrološki intervju: Uspešna žena u znaku Vage

Kada se pomene sazvežđe Vage, tada se pomisli na sklad i harmoniju. Vaga je sedmi znak po redu, kojim vlada planeta Venera koja je zadužena za ljubavne i društvene odnose i govori o tome koliko smo otvoreni prema drugim ljudima za ljubav, pažnju, nežnost. Vaga je uvek pozitivno raspoložena i ume svojim načinom komunikacije da uskladi sve odnose u svom životu. Jasminka Ganić je rodjena sa Suncem u znaku Vage, podznak Škorpija, da li je ona postigla svoj životni balans ?

Astrološki intervju: Uspešna žena u znaku Device

Znak Device, zemlja promenljivog kvaliteta. Kada se pomene ovaj znak, to nas podseća na  perfekciju i savršenstvo i to je  karakteristika ovog znaka. To je šesti znak po redu, aktivira šestu kuću horoskopa koja se odnosi na posao, zdravlje i obaveze. Device su osobe koje su vredne i posvećene onome što rade. Jelena je jedna od onih Devica koja je posvećena onome što radi i njen posao su putovanja. Jelena Jović je rodjena u znaku Device i njen posao je najviše " određen " preko njenog Meseca u  Strelcu. Strelac je znak putovanja, avanturizma, istraživanja, inostranstva.  Draga Jelena, tvoje Sunce je u znaku Device. Da li sebe doživljavaš kao analitičnu, radoznalu osobu kojoj je važno da bude u interakciji sa drugima i da na taj način deliš sebe i svoja znanja, iskustva, stavove? 

Astrološki intervju: Uspešna žena u znaku Lavu

Astrologija nam pruža mogućnosti da kroz astrološku analizu saznamo mnogo toga o sebi, o drugima, o svim odnosima u kojima ulazimo. Astrološki profil jedne osobe može da nam pruži opis odredjenih osobina posebno kada je u pitanju posao, karijera i ono čime se osoba bavi. Jovana Stanisavljević po profesiji je ekonomista, ali poslednjih 15 godina radi kao Coaching trener. Rodjena je u znaku Lava, veoma uporna i koncentrisana na svoju misiju - rad sa ljudima posebno rad sa ženama. Njena oblast rada je Coaching i podrška ljudima da rade na svom ličnom razvoju kao ličnosti. Izdala je knjigu " Kako voleti sebe u eri instagrama " kao vodič na ličnom razvoju i uskoro će imati svoje drugo izdanje.

Astrološki intervju: Uspešna žena u znaku Ovna

Ovan je prvi znak Zodijaka, onaj koji počinje i koji predvodi. Žena Ovan je snažna, nezavisna i puna samopouzdanja. Njen vladar je planeta Mars, planeta koja govori o ratničkoj i borbenoj prirodi. U venama teče krv predaka koji su se borili, ratovali, spašavali druge ljude. To je žena koja uvek kaže glasno i jasno sve što drugi ne bi smeli. Njena reč ima snagu. Ambiciozna, pravična, veoma hrabra. Za nju nema prepreka. Voli da se takmiči i privlače je izazovi u životu.

Astrološki intervju: Uspešna žena u znaku Ribe

Kako prepoznati ženu u znaku Ribe? Ono što je najupečatljivije jeste njena nežnost kojom zrači, to su njene sanjive oči. To je ta prirodna senzualnost, ali iza toga se krije snalažljiva i samostalna priroda. Ovo je znak koji ima jako potrebu da pomaže drugim ljudima i na taj način usrećuje sebe. Riba je poslednji znak Zodijaka, skupila je sve informacije astrološkog znanja. To su ljudi koji mogu da se bave svim mogućim profesijama, ali najčešće biraju zanimanje gde mogu da izraze svoju posvećenost drugim ljudima, moć da izleče, gde mogu da pokažu svoju humanu stranu.

Astrološki intervju: Uspešna žena u znaku Strelca

Astrologija daje mogućnost da osobu može definisati kroz osobin znaka u kom je osoba rodjena i kroz planete koja su rasporedjene u njenoj natalnoj karti. Strelac po definiciji je osoba koja voli da istražuje, da osvaja svoju slododu, da iskazuje otvoreno svoje mišljenje i svoje stavove. To su osobe koje su neumorne u osvajanju novih životnih avantura posebno kada se radi o stvaranju sopstvenog duhovnog puta. Jasmina je rodjena u znaku Strelca i njen podznak je u znaku Strelca.

Astrološki intervju: Uspešna žena u znaku Ovna

Kad je u pitanju žena rodjena u znaku Ovna, njena dominatna osobina je ogromna životna energija i potreba da budu svoja i nezavisna. Mars kao vladar njenog znaka utiče na njen impulsivni temperament i spremnost na akciju. Ona je uvek u pokretu, može biti uspešna u sportu, tamo gde je važna organizacija i liderska sposobnost. Ova žena nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ono što naumi, ona i uradi,sa ili bez tuđe pomoći. Ne treba joj tuđ oslonac.

Astrološki intervju: Uspešna žena u znaku Vodolije

Za ženu Vodoliji svet možete reći ali ne da je obična i da je kao druge žene. Žena Vodolija svoje mane i vrline nosi veoma ponosno i predstavlja ih uvek sa osmehom, kroz šalu. Njena pozitivna i vrcava energija vas odmah privuče sebi. Hteli ili ne, njena pojava i njen govor ne ostavljaju vas ravnodušnim. To je osoba koja se nikada ne uklapa i to je njena najveća vrlina. Pod uticajem Urana ona je uvek ekscentrična i puna novih ideja, a sa druge strane njeni stavovi ...