Venera u Vagi

Venera u Vagi

Tranzitna Venera ulazi u znak Vage  8. novembra i podstiče potrebu za emotivnom bliskošću, ljubavlju, povezivanjem sa drugima, lepim i zanimljivim društvenim događanjima. 
 
Venera će ovde biti do 4. decembra, dovoljno vremena da se poprave narušeni emotivni i ljubavni odnosi. 
 Venera u ovom znaku je u svom sedištu. Ona je nosilac ideje o zajedničkom životu, o ljubavi, o tome koliko je važno povezati sa se partnerom, ona je kao ogledalo u koje se reflektuje sve ono što drugi osećaju. Drugi ljudi jako mogu uticati na emocije osoba koje u svom natalnom horoskopu imaju ovu Veneru. 
 Venera će praviti u jednom trenutku tokom novembra kvadrat sa Plutonom što može doneti strah od emotivnog odbacivanja, manjak tolerancije, dramatičnost u odnosima sa partnerom. 
Ovo se posebno negativno može odraziti na osobe rođene u znaku Jarca, Raka i Ovna. 
Ova Venera može prijati vazdušnim i vatrenim znacima jer kod njih se pokreće energija lakoće u komunikaciji. Posebno se odnosi na pozitivne promene u odnosima gde je partner u znaku Vodolije ili u znaku Blizanaca. 
……………….
 
Mnogi parovi i veze mogu da poprime ozvaničavanje odnosa, društveni odnosi su u usponu, pokreće se energija umetničkog i kreativnog stvaranja ( posebno za one osobe koje se bave umetničkim profesijama ). 
 Uživajmo u ovoj Veneri u znaku Vage!!!!