Pun Mesec u Ovnu – Astro aktuelnosti

Pun Mesec u Ovnu

Pun Mesec je oduvek bio jako zanimljiv fenomen. 
Tako je i ovaj put. 
 
29. septembra na 6 ° Ovna dešava se kulminacija punog Meseca u Ovnu pod uticajem Marsa u znaku Vage. 
Kakva je završnica i šta ćemo završavati ? 
 
Mars u znaku Vage je nepovoljna pozicija za energiju Marsa i samim tim mnogo toga sto ne valja u ljubavnim odnosima sada se privodi kraju, naročito što ovaj pun Mesec aktivira i osu čvorova koji govore o značajnim rečenicama koje se mogu čuti sa obe strane. Čvorovi uvek donose uticaj karme koja itekako se može osetiti kod osoba u znaku Jarca i Raka. 
 
Za sve vas koji imate stabilne ljubavne odnose, ovo je trenutak kada se stavlja tačka na ljubomoru i kontrolu ( Ovan znak ) sa obe strane i ako hocete da vaš odnos bude stabilan, onda se manite da provocirate sam partnerski odnos ( posebno ako ste rodjeni u znaku Raka, Jarca, Vage ili Ovna). 
 
Za sve one koji imaju neke polu- veze ili polu-odnose, ovaj pun Mesec u znaku Ovna donosi konačno razrešenje svega onoga što se dešavalo unazad 15 dana. Potrudite se da dobro razmotrite koliko vam je važno da ostanete u takvom odnosu koji možda  i nije pravi odnos.  Razmislite šta se to pokrenulo unazad ovih 15 dana i definišite svoje potrebe. 
 
Simbolika punog Meseca je veoma izražena i kroz odnose sa javnošću i ljudima uopšte jer je Mars u Vagi pokazatelj preterane potrebe da se bude u kontaktu sa drugima. 
 
Najvažnije je sačuvati svoj unutrašnji mir i sklad sa sobom jer od toga zavisi sve oko nas.