Koj sam tip majke?

Koj sam tip majke?

Ako ste rodjeni u znaku Ovna, onda ste veoma dominantan tip majke i želite da itekako emotivno utičete na svoju decu. Mars je vladar vašeg horoskopa što govori o veoma jakom uticaju koji prenosite na svoju decu. Veoma ste strogi u vaspitanju i to vam deca mogu zamerati ali vas se to ne tiče. Vi terate svoj pravac ponašanja. 


 
Ako ste u znaku Bika rodjeni, vi ste majka koja ima potrebu da svoju ljubav prema deci pokaže kroz dela, tako što ste konstantno u kontaktu sa svojom decom, brinete o njima, o tome koliko i šta imaju. Najvažnije je da im pokažete koliko ih volite jer vaša ljubav je ogromna i veoma topla. Umete da budete veoma posvećeni razgovoru sa decom. 
 
Ako ste rodjeni u znaku Blizanaca onda ste veoma drugarski tip majke. To zapravo znači da ste veoma otvoreni za saradnju i razgovor, uvek deci dajete previše prostora da pokažu sebe. Zbog uticaja Merkura vama je važno da komunicirate sa decom i da oni medjusobno komuniciraju. 
 
Ako ste rodjeni u znaku Raka, vaš vladar je Mesec a to je pokazatelj majčinstva u astrologiji. To govori da ste kao majka veoma posvećeni svom potomstvu i ideja o porodici vam je izuzetna bliska, osećate se veoma prijatno kada je u pitanju odnos sa detetom, partnerom, članovima porodice uopšte. Vi ste posvećena i veoma brižna majka.
 
Ako ste rodjeni u znaku Lava, vi ste previše preopterećeni ambicijama svoje dece. Vaša deca od vas mogu da nauče šta znači biti veoma aktivan i snažan kao ličnost. Često ste popustljivi ako vidite da vaša deca napreduju i ako pokazuju ambicioznost. Tada ste im veliki ” vetar u ledja ” i postajete im veliki prijatelj i podrška. .
 
Majka rodjena u znaku Device je veoma smirena i povučena osoba pa će njena podrška deci biti veoma rezervisana. Ova majka se aktivira onda kada detetu zaista potrebna podrška u svakodnevnom životu, tada je ova majka veoma aktivna, podstiče decu na razgovor, komunikaciju, analizu svega onoga što se dešava u životu deteta. 
 
Žena koja ima Sunce u znaku Vage je definitivno majka koja ume da pruži svojoj deci veoma stabilan odnos i podršku. Najvažnije je da se ona trudi podjednako i oko partnera i oko dece. Ova tip žene je puna emocija i razumevanja, stoga svojoj deci pokušava da usadi osećaj harmoniju. 
 
Majka koja je rodjena u znaku Škorpije ima jako duboke emocije ali i potrebu da kontroliše život svoje dece. To su one majke koje stalno brinu i svoje strahove često prenose na svoje, pa to bude veliki teret deci ali i samoj porodici. Za ovu majku je najbitniji savet da nauči da živi svoj život i da ga ispuni i drugim sadržajem jer tako će manje opterećivati svoju decu. 
 
Strelac kao znak je predstavnik slobode i potrebe da se bude samostalna ličnost. Ove osobe u ulozi majke su veoma rasterećene potrebe da nešto nameću svojoj deci, deca su veoma slobodna i nezavisna. To može biti veoma dobro ako se i dete oseća slobodno, može da razume majčina razmišljanja. 
 
Majka koja ima Sunce u znaku Jarca je veoma ozbiljna i posvećena svom potomstvu ali nekada zbog svoje karijere i svojih poslovnih obaveza nije u stanju da se potpuno posveti odgajanju dece. Uglavnom od dece traže odgovornost i ozbiljnost i veoma su zadovoljni kada uvide da im deca odrastaju u ambiciozne ljude. 
 
Osoba u znaku Vodolije je opušten tip majke i to je zapravo njena potreba unutrašnja koja je povezana sa njenim odrastanjem. To govori o tome da je ovak tip majke veoma željan povezivanja sa sobom na nivou detinjstva pa samo vaspitanje dece je ustvari velika igra i radost. 
 
I na kraju ako ste rodjeni u znaku Ribe, onda ste veoma emotivna osoba u ulozi majke. Vaše dete uz vas može doživeti najlepšu bajku ali sa druge strane vaše emocije mogu itekako negativno uticati na vas odnos sa decom. Sve zavisi od toga kako ste raspoloženi.