Uspešna žena u znaku Ribe – Astro intervju

Astrološki intervju: Uspešna žena u znaku Ribe

Kako prepoznati ženu u znaku Ribe? Ono što je najupečatljivije jeste njena nežnost kojom zrači, to su njene sanjive oči. To je ta prirodna senzualnost, ali iza toga se krije snalažljiva i samostalna priroda. Ovo je znak koji ima jako potrebu da pomaže drugim ljudima i na taj način usrećuje sebe. Riba je poslednji znak Zodijaka, skupila je sve informacije astrološkog znanja. To su ljudi koji mogu da se bave svim mogućim profesijama, ali najčešće biraju zanimanje gde mogu da izraze svoju posvećenost drugim ljudima, moć da izleče, gde mogu da pokažu svoju humanu stranu.Ivana je po profesiji ekonomista, ali već dugo radi kao diplomirani homeopata sa medicinskim obrazovanjem. Homeopatija je prirodna medicina koja zdravlje čoveka posmatra na holistički način, medicinski sistem koji je napravio nemački lekar u peridu kada je i nastala zvanična medicina. Ivana je ovoj profesiji pristupila veoma detaljno, što potvrđuju veliki broj pacijenata i uspešnost njenog pristupa u lečenju. Sa podznakom u vatrenom Lavu, ona ostavlja utisak osobe koja nosi plemićka krv i veoma dostojanstveno ponašanje. Njena kombinacija Riba -Lav ukazuje na ispunjenost kroz profesiju homeopate, sa ogromnom željom da pomogne ljudima i kao pravi Lav prenese "sunčevu svetlost " među ljudima.

1. Draga Ivana, koliko vam je Sunce u znaku Ribe pomoglo da sebe pronađete u homeopatiji?

Mislim da je upravo to Sunce napravilo svetlost u nekoj mutnoj vodi i pomoglo mi da dođem do Homeopatije. Nežna Homeopatija i jeste medicinski sistem koji prija mom telu i glavi, a način na koji "leči" je mnogo lakši jednoj ribi, jer čovek prvo kroz svoje osećaje koji mu ne prijaju, a koji su u njemu duže, raznoljeva sebe i svoje telo, a riba je cela u osećajima i mnogo lakše čuje to sve što je unutar drugih. Da bi bio dobar Homeopata moraš biti nepristrastan posmatrač, a ja imam sreću, jer već to Sunce u Ribama oseća, oseća i oseća.

2. Imate jak podznak. Imati Lava na Ascedentu znači imati jako veliki uticaj na ljude i biti prirodno odabran od strane viših sila ( od Boga ) da pomognete ljudima svojom energijom. Kako se nosite sa svojim podznakom ?

Nisam znala da to može nositi osobinu uticaja na druge ljude, ali to od početka svog života osećam, da znam da izvučem sve najbolje iz ljude, nesvesno im pomognem da iskoriste sve svoje moći i retko ko ko sa mnom prozbori ne materijalizuje svoj talenat. Mnogi koji me znaju me podsećaju na neku moju usputnu rečenicu koja im je trasirala neko rešenje problema. Ja mislim da tačno osećam, ne baš često tog lava, ali dovoljno da se suprotstavim situacijama koje ne prijaju, ali kod riba prolaze, riba bi ih razumela.

3. Zbog vaše Venere koja se nalazi u znaku Jarca, vi ste osoba koja je veoma posvećena onome što radi. Koliko vam ova Venera pomaže u planiranju karijere i poslovnih ciljeva?

Venera u Jarcu mi je pomogla da u poslu budem ozbiljna i da se ne palim na trenutne okolnosti, a u ljubavi da budem racionalna. Uvek kada bi me riba odvukla u neke maštarije jarac bi me osvestio i fino objasnio da mi tu nije mesto, da nema razloga za tim. Čini mi se sa zbog tog jarca znam da računam i da je 2+2=4, a kod ribe je sve umnoženo i često nerealno, nepostojeće, a ako neko misli da je ljubav ne merljiva mom Jarcu jeste, jer uvek zadovolji Ribu sa 100%. Tako i nikako- govori mi Venera u Jarcu.

4. Venera je zadužena za ljubav i za skladne odnose kojeg radimo sa drugim ljudima. Kako Vi kao jedna osetljiva i osećajna Riba doživljavate ovu Venera u Jarcu?

Riba je stara duša, poslednja reinkarnacija ovde, a vrsta riba ima mnogo i sve je to u jednoj osobi, sve razume i sa svima može, ma i hoće, ali stabilan i racionalan Jarac napravi uvek detaljnu selekciju i izabere najbolje. I ako nekada pusti ribu da pliva u nekim prljavim vodama i izbuče je baš kada počne da posustaje. Jarac je moj glas razuma, jer kao riba čujem sve glasove.

5. Ako govorimo o emocijama, to je ono što Ribe kao znak najviše imaju. Vaš Mesec se nalazi u znaku Ribe, što će reći da je vaša emotivna strana veoma duboka, snažna, sa puno razumevanja. Na koji način razumete svojim Mesec?

Svoj Mesec u ribama sve više razumem,a nekada me je plašio. To je takvo osećanje da prelazi u predviđanje. To je intuicija koja oseća i mnogo pre. Pomaže mi sa klijentima, jer su mi njihovi životi kao slika, ali mi je u mojim životnim situacijama ponekada bezizlazno, jer ih izgustira, a da se nisu ni desile.

6. Da li sebe vidite kao tipičnog predstavnika vašeg znaka?

Da. Ja mislim da sam klasična riba odvojena od sveta koja pliva i nikada ne znam da li mi je bolje u reci koja teče ili u nekoj mirnoj luci. Stalno sama sebi skliznem iz ruku.

7. Kakvo je vaše iskustvo sa astrologijom? Koja je vaša životna filozofija?

Astrologiju obožavam. To je stara nauka koja nam mnogo pomaže, a natalna karta je kao skica naše sudbine. Opasna je jedino neodgovornim ljudima koji nemaju hrabrosti da žive. Astrologija uvek radi za nas ili nam pomaže da izađemo najbolje iz nekog problema ili da se opustimo u trenutnoj sreći.
Život je najjači!

8. I za sam kraj, recite nam koja je vaša rečenica koju možete da povežete sa vašim znakom?

Moram da kažem rečenicu poznatog američkog astrologa za žene ribe koja mi se naravno kao ženi sviđa "Dragi moji muškarci, žao mi je što za svakog od vas ne postoji jedna žena riba, ali ne gubite nadu, stanite u red".