Uspešna žena u znaku Ovna – Astro intevju

Astrološki intervju: Uspešna žena u znaku Ovna

Ovan je prvi znak Zodijaka, onaj koji počinje i koji predvodi. Žena Ovan je snažna, nezavisna i puna samopouzdanja. Njen vladar je planeta Mars, planeta koja govori o ratničkoj i borbenoj prirodi. U venama teče krv predaka koji su se borili, ratovali, spašavali druge ljude. To je žena koja uvek kaže glasno i jasno sve što drugi ne bi smeli. Njena reč ima snagu. Ambiciozna, pravična, veoma hrabra. Za nju nema prepreka. Voli da se takmiči i privlače je izazovi u životu. Svetlana je rodjena u znaku Ovna, sa podznakom u znaku Raka. Po profesiji je profesor istoriije i predaje u srednjoj školi taj predmet ( koji se može povezati sa njenim podznakom u Raku jer je to znak koji simbolizuje prošlost, korene, istoriju, patriotizam ). Bavi se čitanjem vremenskih linija, isceljivanjem tih liija, vodi program intuicije i vizionarstva.

1. Draga Svetlana, da li sebe vidiš kao pravi pripadnik svog znaka ? Koliko se osećaš kao predvodnik, lider, vodja ? Da li je to nagrada ili usud u tvom životu ?

Jesam Ovan i sad u ovim zrelim godinama vidim koliko osobine ovna sam imala sa 30god,35god. Jeste odlika ovna da bude vodja ali bih za sebe rekla da sam organizator. Osoba koja voli radost srecu okupljenje na nekom mestu. I taj organizator je spreman i za organizivanje pomoci drugome. Do pre par godina ta uloga mi nije smetala sada menjam pravac pustam druge oko sebe da prodju kroz takvo iskustvo i uvek sam tu ako zaskripi.

2. Podznak ili tvoj Ascendent je u znaku Raka, koji ima najrazvijeniju intuiciju i može da predoseti, da predvidi, zbog naglašenih emocija. Da li i koliko je to bilo prisutno u tvom periodu odrastanja i da li toga ima i danas?

Moje su emocije ranijih godina bile nesredjene zbog dara. Kad naidjete na nerazumevanje i odbacivanje drugih to boli. Sebi sam uvek postavljala pitanja ko sam ja i zasto bas ja. . Ali vremenom kad sam pocela da radim na sebi sredila sam svoje emocije prihvatila i zagrlila sebe . Danas pustam emocije da me vode kroz iskustvo da bi dobila jasnije uvide.

3. Vladajuća planeta tvog horoskopa je Mesec. To govori o tvojoj senzibilnoj prirodi i okrenutost ljudima, ukazuje da si neko ko ume da prepozna i oseti ljude, njihovu dušu. Da li je to u tvom životu deo koji se odnosi na čitanje vremenskih linija ?

Kad pricamo o Mesecu ponekad moj pogled je gore. Osecam koliko smo povezani ali evo tek sada Neno kad si mi ti detaljnije objasnila iz mog horoskopa mogu da razumem povezanost.Desavalo mi se da u prolazu udjem u liniju osobe i osetim sta ta osoba nosi i mogu da vidim da li je u dusi mrak ili svetlost.To je deo mog dara citanje vrem.linija

4. Reci nam zapravo šta znači isceljivanje vremenskih linija i kakav je to program intuicije i vizionarstva ?

Intuicija je prirodna. Svi smo rođeni sa njom. Ona je vodič u našim životima. Međutim, naša kultura i religija ne priznaju dovoljno njenu vrednost čak ni samo postojanje intuicije. Negujemo racionalni um koji je kao kompjuter koji obrađuje informacije i izvodi logičke zaključke na osnovu informacija. A intuitivni um ima dublji pristup neograničenom broju informacija koje dolaze iz univerzalnig uma. Prema mom iskustvu, najkorisnija je ravnoteža logike i intuicije. Moje klijente uvek pitam šta su uradili sa informacijom koju su dobili kroz intuitivan osecaj. Većina odgovori da su ga prosto zanemarili. Drugi su svesni tog unutrašnjeg putokaza, ali ga ne koriste dovoljno u svakodnevnom životu. Uvek ih savetujem da zapišu šta im intuicija govori, da veruju i da je prate. Kada naučimo da se oslanjamo na vođstvo intuicije, život nam se menja nabolje. Kroz program intuicije i vixionarstva ljudi naucice kako da budu svesni unutrasnjeg osecaja da mu veruju prate i kreiraju jos bolji zivot posao ljubav. Jednom recju da stvaraju. Vremenske linije su linije prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. U svakoj liniji nalaze se mogućnosti vezane za ljubav, posao i zdravlje. Često me pitaju da li se vremenske linije menjaju. One se menjaju u zavisnosti od odluka koje donesemo. Svako od nas je kreator. Postoje iskustva koja su nam zapisana i određena da kroz njih moramo da prođemo, kako bismo naučili nešto, odradili karmički dug ili da bismo se promenili. Te tačke koje su na vremenskim linijama fiksne, kao iskustva koja moramo proći, desiće se kad-tad, koliko god pokušavali da ih zaobiđemo.

5. Tvoje Sunce u Ovnu je u tvom desetom polju, polje karijere i javnosti. Jupiter u desetom polju blizu tvog Sunca govori o tvojoj Svetlosti i o tvojoj misiji da sijaš, širiš svoje znanje, ljubav, radost. Da li ispunjavaš svoju misiju?

Svako od nas ima svoji misiji. Prosla sam i ja tezak period zivota i u bolu i u razocarenju i u gubitku svetlost je ta koja me vodila a ljubav prema drugima mi otvarala nova vrata u zivotu. Volim svoj dar i negujem ga i cuvam putem vere i svetlosti od Boga.

6. Kakvo je tvoje iskustvo i mišljenje o astrologiji ?

Drago mi je da i astrologija potvrdjuje moje vizije kod klijenata. Kazu mi cesto pa i astrolog mi je rekao kao vi. Povezana sam sa astrologijom na taj nacin a i na sopstveni jer volim tu nauku staru vekovima prava riznica znanja i umeca

7. Za kraj, koja je rečenica koja te vodi kroz život, tvoj životni moto koji može biti karakterističan za tvoj znak ?

Sve u zivotu postoji, dato nam je da kroz odredjena iskustva prodjemo da naucimo nesto u vezi sebe i da menjamo sebe. Moj moto je veruj voli i moli sestro.