Uspešna žena u znaku Device – Astro intervjui

Astrološki intervju: Uspešna žena u znaku Device

Znak Device, zemlja promenljivog kvaliteta. Kada se pomene ovaj znak, to nas podseća na perfekciju i savršenstvo i to je karakteristika ovog znaka. To je šesti znak po redu, aktivira šestu kuću horoskopa koja se odnosi na posao, zdravlje i obaveze. Device su osobe koje su vredne i posvećene onome što rade. Jelena je jedna od onih Devica koja je posvećena onome što radi i njen posao su putovanja. Jelena Jović je rodjena u znaku Device i njen posao je najviše " određen " preko njenog Meseca u Strelcu. Strelac je znak putovanja, avanturizma, istraživanja, inostranstva.

  1. Draga Jelena, tvoje Sunce je u znaku Device. Da li sebe doživljavaš kao analitičnu, radoznalu osobu kojoj je važno da bude u interakciji sa drugima i da na taj način deliš sebe i svoja znanja, iskustva, stavove? 

Iako se ne povezujem previše se osobinama Device, upravo je ovo što si navela nešto što bi moglo da me opiše. Analitičnost i pomalo overthinking ali svakako vrlo komunitkativnu otvorenu za razmenu ( svega) sa drugima. To je možda i zbog Merkura u Devici. Radoznala jesam, vrlo.

2. Tvoj podznak je u znaku Ovna. To je otvorena i iskrena energija, potreba za akcijom i pokretom. Koliko se tvoj podznak uklapa u tvoj način života ? 

Možda se i najviše identifikujem sa tim…stalno u pokretu fizički ili mentalno, kao da se plašim da usporim i zaustavim. Otvorenost svakako i upornost koja se graniči i sa tvrdoglavošću da izguram nešto svoje ( ali ne po svaku cenu). Mada stvarno teško ili nikada ne odustajem.

3. Tvoj Mesec je u Strelcu, emotivna potreba da budes svoja, slobodna, avanturistički duh koji vlada i koji te vuče za istraživanjem svoje duše. Koliko si bliska sa svojim Mesecom ? 

Ja obožavam  svoj Mesec i nekako mi se čini da ga sada i živim. Večni entuzijasta, sa Slobodom kao vrhovnom vrednošću. Avvanturista u duši – istražujem i spolja i iznutra. Vrlo sam povezana sa Mesecom  i od kako sam pre 5 godina promenila posao i životni i počela da živim ove principe, mnogo sam srećnija 

4. Zbog uticaja ovog Meseca u Strelcu tvoja duša je povezana sa putovanjima. Odakle ideja da se profesionalno baviš putovanjima? 

Želela sam da se bavim poslom koji će mi pružiti Slobodu, a putovanja i ovaj posao turističkog vodiča baš to pruža, ja sam i free lancer i sama kreiram kako ću provoditi svoje vreme. 

5. Da li postoje osobine Device koje imaš a nisu ti baš prijatne? 

Nije mi prijatna ponekad preterana kritičnost i sklonost ka perfekciji. Imam previše interesovanja pa često gubim fokus. Rasplinjavam se.  
 
6. Koliko ti je bliska astrologija i šta misliš o njoj ? 
Volim astrologiju i neko vreme sam je i izučavala da bih sve bolje razumela. Ko zna možda ću se i astrologijom nekada baviti kasnije tokom života.  
 
7. Koji je tvoj životni moto ? 
Carpe Diem. Iskoristi dan.