Pun Mesec u znaku Škorpije

Pun Mesec u znaku Škorpije

Kada se radi o fenomenu punog Meseca, 24. aprila pun Mesec u znaku Škorpije nam donosi velike, intenzivne promene koje su već pokrenute tokom marta i sada doživljavaju svoju potpunu kulminaciju kroz emotivne i ljubavne odnose.

 
Pun Mesec će biti pod jakim uticajem kvadrata sa Plutonom, utiče na psihološke aspekte ličnosti koje su veoma emotivno snažno definisane. U ovom periodu su emocije veoma jake i prodiru na veoma neobičan način tako da će mnogi ljudi osećati veliki nemir i veliko uzbuđenje koje ne može da se tek tako lako definiše. 
 
Jako je važno da naučimo da kontrolišemo svoje ciljeve i definicije sebe ovih dana zato što jačina ovog Meseca je veoma nesaglediva i niko neće moći da se posvetite onome sto je očekivano. 
 
Tri znaka koja će se najviše baviti svojim emocijama narednih mesec dana pod uticajem ovog punog meseca je su Bikovi, Škorpije i Vodolije. 
 
Za Bikove ovo je veoma neobičan životni period kada i sama konjukcija Urana i Jupitera u znaku Bika je doprinela da se ove osobe osećaju veoma čudno, neobično i imaće vrlo zanimljive susrete sa ljudima koji im mogu biti veliki učitelji ili na neki način velike životne lekcije. 
 
Kada su u pitanju Škorpije njihova životna energija se može itekako transformisati u dva pravca. Jedan pravac je ponovno rađanje i osećaj da mnogo toga mogu pokrenuti i imati osećaj ogromne snage ali sve zavisi od njihovih emotivnih odnosa,  a sa druge strane mogu biti sami sebi najveći neprijatelj i potpuno zatvoriti emotivne puteve. 
 
Što se tiče Vodolija,  ovaj pun mesec aktivira njihovo polje emotivnih odnosa u krugu porodice i u krugu partnerskog odnosa pa je važno da spoznaju svoje dublje probleme. Njihov život je trenutno veoma zanimljiv zbog mogućih ljubavnih odluka kojima rešavaju neke bitne životne situacije