Nedeljni izveštaj planeta – Astro aktuelnosti

Nedeljni izveštaj planeta

Pocetak nedelje je pod uticajem Venere koja kreće direktno i donosi mnogo toga novog u vezi ljubavnih odnosa posebno kada su u pitanju Lavovi i Vodolije. Nemojte donositi nagle odluke u ljubavi i to se najvise odnosi na Bikove i Škorpije. Istog dana Jupiter kreće retrogradno i doprinosi osecaju da se mora stati i sacekati, a ovde ce najvise imati problema ljudi koji su rodjeni u znaku Bika jer njihova poslovna situacija može itekako da bude dovedena u pitanju.

Tokom nedelje tačnije 6. 9. Sunce ce biti u konjukciji sa Merkurom, sve se to odigrava u znaku Device sto nam daje veoma jasnu poruku da se moramo okrenuti svojim mislima koje moramo očistiti, kroz analizu sebe i svojih poteza.

A sam kraj nedelje ce biti pod uticajem dobrog aspekta izmedju Sunca u Devici i Jupitera u Biku, taj aspekt - trigon otvara mnoga vrata svima onima koji imaju nesto u znaku zemlje, odnosno imaju Sunce ili podznak u znaku Jarca, Bika ili Device. Ovaj aspekt je pocetak nekih lepih poslovnih planova koji se mogu lako realizovati do 22. 9. dok je Sunce u znaku Device i najbitnije je iskoristiti pozitivnu energiju koju možemo imati kroz aktiviranje ovog aspekta.

To bih bilo to za ovaj Nedeljni izveštaj planeta, vidimo se sledećoj nedelji.