Nedeljna prognoza – Astro aktuelnosti

Nedeljna prognoza

Ova nedelja je pod jakim uticajem Merkura koji će krenuti direktno tačnije već 15. 9. uveliko se oseća taj momenat stabilnosti i sigurnosti kada su u pitanju svi poslovi i poslovni aspekti. To će posebno osetiti Škorpije i Device jer se aktivira njihovo polje komunikacije i bitnih poslovnih odluka.

Početak nedelje je pod uticajem Meseca u znaku Lava a zbog Sunca u Devici mnoge Device i Lavovi će pokrenuti vazne stvari u vezi posla i poslovnih aktivnosti u kojima su već bili početkom avgusta. Ovaj period je veoma komplikovan za Blizance i Strelčeve jer su mogući problemi u odnosima sa partnerom i njegovim odlukama koje su veoma emotivno zatvorene.

Već od srede se oseća direktan uticaj Merkura koji označava jednu novu etapu za sve promenljive znakove koji će biti u pozitivnom smislu aktivirani. Za Ribe je ovo veoma uzbudljiv period jer se aktiviraju ljubavni odnosi i ponovo se vraća osoba iz prošlosti. Važno je ne praviti preterane rezove u vezi porodice.

Kraj nedelje je pod uticajem svih aspekata na koje utiče Merkur i mnogo toga se sredjuje u poslovnom smislu. Jarčevi i Bikovi donose veoma važne odluke u vezi posla a Rakovi i Škorpije imaju nove poslovne ponude krajem nedelje. Što se tiče zdravlja i prevencije, Ribe i Blizanci potrebno je da dobro razmisle o svojim navikama i o tome da li im je imunitet u problemu ili ne.

nedeljna prognoza , vidimo se u sledećoj.