Mars u Vodoliji

Mars u Vodoliji

Mars je planeta akcije i energije, od 13. februara prelazi u znak Vodolije gde će biti do 23. marta 2024. 

Kada se Mars nađe u znaku Vodolije, imamo period gde će mnogo toga biti nepredvidljivo, energija će biti veoma sklona promenama a mi ćemo biti veoma uzbuđeni od novih aspekata koje osećamo oko nas u nama. 
 
Kada su u pitanju vatreni znaci, za Ovnove i Strelčeve ovo je veoma kvalitetan period jer će moći da pokrenu mnogo toga novog i da stvore jako dobre veze sa ljudima sa kojima sarađuju, a u vezi ljubavi dešavaju im se jako dobre i pozitivne stvari. 
Kada su u pitanju Lavovi, oni će imati veoma izazovan period pa je jako važno da nauče da kontrolišu ono što imaju da saopšte, posebno kada je u pitanju partnerski odnos. Mars u vodoliji prolazi kroz njihovo sedmo polje polje partnerskog odnosa pa će mnogi lavovi imati prekid u komunikaciji ili će neke veze da budu jednostavno prekinute. 
 
Kada su u pitanju vazdušni znaci,  njima ova energija Marsa izuzetno prija posebno Vodolijama, jer će umeti da pokrenu sve ono što do sada nisu mogli naročito do kraja ovog meseca. Mnoge Vodolije će pokrenuti neke nove poslovne priče sa inostranstvom, a što se tiče ljubavi,  važno je da im se smeši veoma zanimljiv emotivni period sa novim partnerima. 
Kada su u pitanju Vage i Blizanci, za njih je ovaj Mars itekako važan jer im daje mogućnost da se povežu sa sobom i sa događajima u njihovom svakodnevnom životu.  Mnogi Blizanci će biti veoma dobro raspoloženi za komunikaciju sa partnerom, a za Vage je ovo prekretnica u vezi posla sa inostranstvom početkom marta.
 
Kada su u pitanju zemljani znaci, Bikovi će biti pod najdominantnijim uticajem ovog Marsa koji stvara nepovoljne aspekte i može doprineti Bikovoj tvrdoglavosti u vezi posla i u vezi poslovnih dogovora. Važno je ne donositi nagle odluke do kraja marta. Za Device je ovo veoma interesantan period što se tiče novih poslovnih obaveza,  a Jarčevi bi trebalo da se posvete bitnim životnim pitanjima u vezi emocija. 
 
I na kraju vodeni znaci veoma snažno osećaju promenu Marsa,  njegov ulazak u znaku Vodolije, to će se posebno odraziti na osobe rođene u znaku Škorpije. Za pripadnike ovog znaka jako je važno da kontrolišu svoje emocije i svoje komentare u vezi partnera jer partnerski odnos može da doživi totalni krah. Nekada je ćutanje baš važno. Što se tiče Rakova, za njih je ovo  zanimljiv period po pitanju poboljšanja finansija, a mnoge Ribe će maksimalno da se okrenu prošlosti i da se bave nekim ljudima sa kojima se dugo nisu videli.