Godišnji horoskop Strelac 2024

Godišnji horoskop Strelac 2024

Posao 

 
Veoma izazovna poslovna godina i mnogo toga cete morati da rešavate po nekoliko puta posebno ovo se odnosi na one Strelčeve koji već neko vreme se bave svojim analizama za predhodni period. 
Početak godine je pod uticajem Saturna koji će praviti teške aspekte i doneti mnogo toga iz prošlosti.
Važno je ne biti opterećen prošlošću i gledati da se okrenete svemu onome sto se dešava, dan za dan. 
April i maj su vazni za poslovne pregovore sa inostranstvom ili sa ljudima – saradnicima koji imaju veze sa putovanjima. Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju odnosi sa javnošću. 
Novac je veoma komplikovana tema posebno kada Jupiter u Blizancima krene tokom leta da vam stvara probleme u vezi naplate ili vrednovanja. Najvažnije će biti da spoznate koliko ste sposobni što se tiče posla i koliko vredi vaš rad. 
 
Ljubav 
 
Za sve Strelčeve 2024 godina je veoma nepovoljna jer su mogući problemi u odnosu sa partnerom, a za Strelčeve koji su slobodni,  mogući su problemi sa potencijalnim partnerima. Nece moći da zadrže pored sebe dragu osobu jer su mogući veliki problemi u komunikaciji. Najbolje bi bilo da hr očekuju previše od partnerskog odnosa i to se posebno odnosi na period od aprila do avgusta 2024. 
Za sve one pripadnike ovog znaka koji su u dugim vezama, od juna do septembra moguće je da ce imati jako nepovoljne uslove za vezu i zajedničke dogovore jer će se vraćati problemi iz prošlosti. 
 
Zdravlje
 
Vaša životna energija će biti veoma komplikovana jer će Jupiter u znaku Bilizanaca od proleća da vam stvara osećaj hroničnih problema sa zdravljem. Ovo se konkretno odnosi na moguće probleme sa želucem i sa organima za varenje. Neki Strelčevi koji već imaju probleme sa stomakom,  tokom leta i jeseni mogu imati veće probleme nego što mogu da pretpostave. Zato je važno voditi život bez stresa i pokušati da se koncentrišu na prave stvari.