Godišnji horoskop Ovan 2024

Godišnji horoskop Ovan 2024

Posao 
 
Veoma napeta godina što se tiče posla i poslovnih odnosa posebno tokom marta i aprila. Konjukcija Urana i Jupitera u Biku stvara vam veoma nezgodan aspekt poslovanja i važno je da u tom periodu budete uskladjeni sa sobom i svojom pozitivnom energijom. Tokom leta važno je da ne dozvolite da se vraćaju problemi koje ste imali početkom 2023. Nije dobro da se osećate loše, nervozno ili napeto jer se time pokreću veoma negativni stavovi koji vas mogu blokirati. 
Obratite pažnju na period od avgusta do kraja godine jer su mogući problemi sa novcem. 
 
Ljubav
 
Zbog pozicije Severnog čvora u vašem znaku najvažnije je da se okrenete sebi i svojim aspektima slobode. Niko nema pravo da utiče na vaš izbor u ljubavi. Jupiter u Blizancima od juna 2024 stvara divne ljubavne mogućnosti da upoznate nekog ili da stabilizujete sadašnji odnos. Nek vam fokus bude na izražavanju sebe i svojih emocija. Kraj godine donosi veliki osećaj ljubomore. Oni koji imaju labilne veze mogu doziveti prekide. 
 
Zdravlje 
 
Osa čvorova utiče na vaše unutrašnje stanje koje se mora menjati iz korena. Ostavite prošlost i ne vraćajte se unazad. Problem sa pritiskom i sa kičmom mogu biti aktuelni tokom leta, savet bi bio da vodite računa o tome mnogo ozbiljnije i zrelije.