Godišnji horoskop Lav 2024

Godišnji horoskop Lav 2024

Posao 

 
Kada je u pitanju poslovna strana,  od druge polovine januara mnogo toga postaje jasnije za sve Lavove koji se bave privatnim poslom, najverovatnije dolazi do totalnog preokreta i proširenja posla kojim se bave i to pod uticajem samostalnih bitnih odluka u tom periodu. 
Mnogi Lavovi će imati velike poslovne izazove tokom aprila i maja pa je jako važno da budu koncentrisani na ono što rade i da veruju isključivo sebi i svom osećaju. 
 
Kada je u pitanju novčana situacija,  posebno važan period je maj i jun 2024 jer tada su mogući mnogo veći troškovi privatno i da se to odrazi negativno na poslovnu stranu. 
Kada je u pitanju jesen, oktobar je veoma zanimljiv mesec kada su u pitanju odnosi sa ljudima sa kojima se već neko vreme sarađuje, a tokom decembra su moguća poslovna putovanja i jako lepe poslovne mogućnosti sa ljudima iz inostranstva..
 
 
Ljubav 
 
Najvažnija situacija koja koju će Lavovi imati početkom 2024 godine jeste suočavanje sa sobom i sa svojim odlukama koje će biti veoma radikalne posebno u toku januara i u toku aprila 2024 godine. 
Zauzeti Lavovi će imati veliko neslaganje kada su u pitanju partnerski odnosi a moguć je prekid u komunikaciji tokom avgusta i septembra, ali sve se može popraviti samo ako partnerski odnos bude spreman da doživi kompromis. 
Lavovi koji su slobodni, mogu upoznati jako zanimljivu osobu u drugoj polovini godine odnosno od jula pa do septembra i to se odnosi na osobu koja je veoma elokventna i koja je jako interesantna. 
Da bi taj odnos mogao da uspe Lav bi morao da nauči da kontroliše svoje emocije. 
 
Zdravlje
 
Zdravstveno stanje će biti promenljivo u narednih godinu dana ali najvažnije je da se Lavovi zaista posvete svom načinu ishrane i načinu odmaranja odnosno spavanja. Svi oni Lavovi koji imaju već hronične probleme sa zdravljem posebno ako je u pitanju pritisak ili kičma mogu imati probleme tokom novembra i decembra 2024.