Godišnji horoskop Devica 2024

Posao

 
 
Poslovna situacija se stabilizuje početkom januara jer ćete imati jako dobre i uspešne sastanke i razgovore sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete već neko vreme. 
Saturn u znaku Ribe od marta donosi jako velike probleme u komunikaciji na poslovnoj strani pa je jako važno da u tom periodu raščlanite svoje misli i svoje postupke na poslovnoj strani naročito kada su u pitanju odnosi sa nadređenima. 
 
Osoba u znaku Jarca ili Bika vam je poslovna velika konkurencija tokom leta pa je jako važno da o tome povedete računa naročito kada su u pitanju pregovori ili dogovori sa ljudima sa kojima sarađujete.
 
Povedite računa tokom leta jer kvadrat između Saturna i Jupitera stvara veoma napete situacije na privatnom planu koji se mogu odraziti i na poslovnom planu..
 
Ljubav 
 
Tokom 2023 godine mnoge Device su bile veoma emotivno nezadovoljne svojim vezama ili brakom a posebno one Device koji imaju partnera u znaku Strelca ili u znaku Ribe. Tokom januara 2024 godine mogući su problemi u komunikaciji sa partnerom ali već tokom tokom januara 2024 godine mogući su problemi u komunikaciji sa partnerom ali već tokom marta i aprila odnos sa partnerom se stabilizuje i mogući su jako dobri planovi u vezi zajedničkog života ili potomstva.
 
Device, koje su u solo varijanti, do kraja juna imaju mogućnost da sretnu jako zanimljivu osobu u znaku Lava ili Ovna, koja može da bude potencijalno buduća veza. Najvažnije je pokazati iskrenu nameru i želju za upoznavanjem jer Device generalno imaju problem u opuštanju kada su u pitanju emocije i emotivni odnosi.
 
Zdravlje
 
Tokom 2023 godine pojavili su se potencijalni problemi kada je u pitanju zdravlje posebno kod onih pripadnika ovog znaka koji imaju hronične probleme sa zdravljem. Tokom 2024 godine važno je raditi na svom imunitetu i raditi na svom unutrašnjem skladu. Najvažnije je sagledati stvari onakve kakve jesu i ne donositi nagle odluke posebno tokom leta koje negativno mogu da utiču i na samo zdravlje.