Godišnji horoskop Blizanci 2024

Godišnji horoskop Blizanci 2024

Posao 

 
Poslovna strana će biti mnogo stabilnija od aprila 2024 a to se posebno odnosi na saradnju sa drugim ljudima odnosno otvaraju se nove poslovne mogućnosti i povezivanje sa ljudima sa kojima ste već sarađivali. Jupiter ulazi u znak Blizanaca tokom maja 2024 i Blizancima donosi jako uspešan poslovni period posebno kada su u pitanju poslovi trgovine, prodaje, kupovine, poslovi posredovanja i poslovi sa inostranstva. U periodu od avgusta do novembra 2024 jako je važno obratiti pažnju na vrednovanje svog rada i na taj način Blizanci mogu zaštititi sebe i posao kojim se bave. Ovo se posebno odnosi na one osobe koje imaju direktne poslove sa inostranstvom ili sarađuju sa drugim ljudima aktivno. Kada je u pitanju finansijska strana, od maja do oktobra jako dobar period da se udvostruči zarada posebno za one koji se bave privatnim poslom.
 
Ljubav 
 
 
Ljubavna situacija će pretrpeti određene promene posebno za one pripadnike ovog znaka koji već neko vreme uživaju u ljubavi ili su u stabilnim emotivnim vezama. Te promene se odnose na poboljšanje kvaliteta njihove ljubavne veze, a to je sve podstaknuto velikim napretkom komunikacije između partnera. Blizanci koji su u solo varijanti od juna mogu očekivati zanimljiva upoznavanja ali mogućnost stabilne veze je rezervisan za period od oktobra do decembra 2024. Potencijalna osoba koja bi bila jako zanimljiva može biti rođena u znaku Ribe ili u znaku Raka.
 
Zdravlje
 
Zdravstveno stanje biće pod uticajem Jupitera u vašem znaku što donosi mnogo bolje životno raspoloženje i to pozitivno utiče na vaše fizičko zdravlje. Od marta do juna mogući su manji problemi karakteristični za Blizance a to su disajni organi ili alergije. Važno je raditi na svom imunitetu jer svaki pad imuniteta može da stvori pomenute probleme sa zdravljem.