Tri znaka koja najviše varaju – Astro tekstovi

Tri znaka koja najviše varaju

Da bi se utvrdilo ko i koliko vara ili je eventualno sklon prevarama, možemo videti preko analize čitave natalne karte. Veoma je važno kako je postavljen Mars i Sunce, a takodje i loše postavljena Venera može doneti probleme u tom smislu. Ali ako gledamo koji znak ima najviše potencijala da se brzo zasiti kada su u pitanju emotivni i ljubavni odnosi, to su sledeca tri znaka: Vodolija, Strelac i Blizanci. Vodolija je znak pod uticajem planete Uran koja uvek daje nagle i iznenadne promene u ponašanju i pripadnici ovog vazdušnog znaka veoma su skloni promenama u domenu partnerskog odnosa. Njima je veliki izazov da budu u stabilnoj i drugoj vezi.

Kada je u pitanju Strelac, za njega važi velika želja za slobodom i nezavisnim načinom života. Taj njegov životni stil se takodje odražava na emocije i ako imaju partnerku ili partnera koji ih guši, pritiska, ucenjuje, onda Strelac " utehu " traži u flertu i avanturi. Njima je važno da se " nešto " dešava.

I na kraju Blizanci su poznati po svojoj dvojnoj prirodi i to utiče na njihovo samopouzdanje koje je često nestabilnog karaktera. Oni imaju potrebu da budu u komunikaciji sa partnerom ali sa druge strane imaju potrebu da odredjene stvari sakriju ili ne kažu sve do kraja.