Koje su žene najosvetoljubivije – Astro tekstovi

Koje su žene najosvetoljubivije

Ljubomora i osvetoljubivost su dve veoma negativne osobine posebno izražene kod povređenih,ostavljenih, prevarenih žena. Astrološki se može videti doza ljubomore i osvetoljubivost. Izdvajaju su tri znaka koja mogu najintenzivnije da osećaju ove negativne emocije. To su Škorpije, Lavice i Device.

Žena Škorpija je pod uticajem Plutona, to je planeta koja najviše govori o sakrivenoj ljubomori i velikoj potrebi za osvetom naročito kada je povređena ili izigrana od strane partnera. Ova žena vrlo brzo napravi plan osvete i sprovodi u realne poteze. Ona ne može biti mirna dok se ne osveti čak i nema osećaj mere kada je u pitanju osveta. Često su to dramatične scene, partner može da doživi veoma neprijatne situacije u javnosti. Ovo su žene koje nikad ne zaboravljaju i nikad ne opraštaju. Ako imate partnerku ovom znaku dobro razmislite kakav odnos želite da gradite.

Kada je u pitanju žena Lavica, ona voli da bude obožavana i da bude u centru pažnje svom partneru. Ne voli da bude zapostavljena nijednog trenutka i ume da se detinjasto duri i da pravi dramatične i teatralno scene. Onog momenta kad pomisli da je možda prevarena ili izigrana, ona reaguje veoma burno, veoma dramatično sa velikom dozom histerije. Partner ostaje zatečen njenom reakcijom i ne vidi način da je može uveriti u suprotno.

Kada je u pitanju žena u znaku Device, ona je veoma sumnjičava i emotivno rezervisana. Zbog njene stalne potrebe da sve analizira do detalja, vrlo brzo može da sazna da li je partner vara ili ne. Kada to sazna, ona je da " igra igrice " koje partner i ne može da pretpostavi. Njena potreba za osvetom je veoma jasna i precizna i ona od toga ne odustaje dok to ne uradi onako kako je zamislila. Partner često ne može ni da predvidi šta je ona u stanju da uradi i šta sve može da mu zameri.