Astro novosti za novembar 2023

Astro novosti za novembar 2023

Šta nas čeka u novembru 2023? 

 
4.11.
Planeta Saturn kreće direktno i donosi nam velika razrešavanja za sve one ljude koji imaju potrebu da budu prema sebi disciplinovani i da unesu red i mnogo više organizacije u svom životu. Ovo može posebno teško pasti promenljivim znacima,  odnosno Blizancima,  Strelčevima i Devicama ali zato će Škorpije,  Ribe i Rakovi da se osećaju veoma stabilno jer će moći pod uticajem ovog Saturna da srede svoje emotivne odnose. 
 
8.11. 
 
Venera prelazi u znak Vage , u svom sedištu i ovo je dobar period da se srede ljubavni odnosi posebno za ljude koji su rođeni u vazdušnim znacima, za Vage, Blizance i Vodolije. Ovakva Venera podstiče nas na veoma lepa druženj, lepe odnose sa prijateljima i mogućnost da mnoge stvari pokrenemo kada su u pitanju društveni odnosi,  saradnja sa drugim ljudima i mogućnost da razrešavamo mnoge ljubavne zavrzlame. 
 
10.11.
 
Merkur će preći u znak Strelca, gde se nalazi u svom izgonu, što znači da će način razmišljanja i uopšte  komunikacija da doživi veliki pad. U ovom periodu jako je važno koncentrisati se na svoje misli jer je moguće da se stvore komplikovane i konfuzne situacije naročito kada su u pitanju poslovni odnosi sa inostranstvom ili poslovna saradnja sa ljudima iz inostranstva. 
 
13.11.  Mlad Mesec u Škorpiji, veoma zanimljiv datum jer pokreće mnogo toga na dubinskom planu emotivno i to je fenomenalan povod da se započne novo u vezi ljubavi i ljubavnih odnosa. U vezi ovog mladog Meseca dobro je započeti i neki dublji rad na svojim emocijama. 
 
22. 11. Sunce prelazi u znak Strelca, veliki pozitivan uticaj kroz vladara ovog Sunca a to je Jupiter. U ovom periodu Strelcevi slave rodjendan i akvitra se njihov godišnji horoskop a ovo je veoma značajan period za sve one koji imaju podznak u znaku Strelca. U periodu Strelca oseća se mnogo opuštenija energija jer je ovo vatreni znak koji emituje dobre vibracije. 
 
24. 11. 
 
Mars prelazi u znak Strelca, gde se nalazi Sunce i Merkur. Naglašavanje svega onoga što ima veze sa emocijama i potrebom za slobodom. Biti slobodan i otvoren je deviza ovog Marsa posebno dobro utiče na sve one koji su rodjeni u znaku Lava i Ovna. 
 
27. 11. 
 
Pun Mesec u Blizancima je veoma dominantna energija suprotnosti posebno kada su u pitanju odluke i nacin komunikacije. U tom periodu nemojte donositi odluke koje su važne već probajte da ih odložite a nije dobro ulaziti u neki vid sukoba. Sve što se izgovori, ima težinu. Vodite računa o tome.