Jelena Karleuša, volimo je ili ne podnosimo, zašto ?

Jelena Karleuša, volimo je ili ne podnosimo, zašto ?

Jelena Karleuša je rođena u znaku Lava, sa podznakom u znaku Raka. 

Sunce u znaku Lava, u njenom drugom polju horoskopa gkvirk o tome da je veoma samouverena, dostojanstvena u svom stavu, a aktivirano drugo polje govori o tome da joj zarada uvek ide ” od ruke “. Generalno Lavice su osobe koje imaju energiju koja je veoma izazovna posebno kada se radi o njihovom predstavljanju u javnosti. 
Kada je Jelena u pitanju, njen uspeh u poslu kojem se bavi je neosporan. 
Njena publika nju izuzetno voli i poštuje, ali postoje ljudi koji bukvalno ne mogu da podnesu njen uspeh i ono što ona jeste u svetu showbiza. 
Gde to možemo videti u njenoj natalnoj karti? 
 
Vladar njenog ličnog horoskopa je Mesec, koji se nalazi u znaku Vodolije, pa često ostavlja utisak kao da je u podznaku više Vodolija nego emotivni i nežni Rak. Ova pozicija Meseca u znaku Vodolije ukazuje na njenu potrebu ( koja je često mnogo jaka i dominantna u njenom životu) da bude uvek drugačija, da šokira, da iznenadjuje druge, da iskazuje javno svoje mišljenje i da uvek daje povod da je drugi komentarišu. 
 Njen Mesec se nalazi u njenom sedmom polju, to je između ostalog i oblast koja se tiče javnosti i kakav utisak osoba  ostavlja spolja. U ovom slučaju Jelena Karleuša je krajnje dominantna u javnosti, gde god se pojavi, a opozicija Meseca i Jupitera u njenom prvom polju ukazuje da je uvek na meti onih koji je obožava i onih koji je osporavaju. 
 
Sunce i Saturn u istom polju ukazuju na njenu popularnost i muzičko trajanje u zrelijim godinama u kojima se Jelena trenutno nalazi. Kada Jupiter bude ušao u znak Raka na proleće 2025 godine, njena popularnost se može vrlo lako i brzo proširiti na inostranstvo, velike turneje po drugim zemljama, veliki skok u karijeri do kraja 2025 godine. 
 
Takodje Jelena ima fantastičnu poziciju Jupitera u znaku Raka u njenom prvom polju, na samom Ascdentu ( podznaku) što ukazuje na njenu humanu i emotivnu stranu, njenu posvećenost deci i generalno životinjama.