Nedeljna astro prognoza 17.9 – 23.9.

Nedeljna astro prognoza 17.9 - 23.9.

Za ovu nedeljnu prognozu prvi datum koji je veoma važan je 18.septembar kada ćemo imati Pun mesec u znaku Ribe, koji je takođe povezan sa delimičnim pomračenjem Meseca i samim tim donosi veliku emotivnu uzburkanost. To će najpre osetiti ljudi koji su rođeni u znaku Ribe i u znaku Device i njima se mogu pokrenuti jako važni emotivni odnosi,  razrešavanje emocija kada je u pitanju ljubav i kada su u pitanju emocije koje se moraju na neki način definisati. Osobe u znaku Strelca i u znaku Blizanaca će biti pod uticajem ovog Punog Meseca, najvažnije je da budu skoncentrisani na ono što osećaju i da ne daju lažna obećanja u partnerskom odnosu. 

 
Jako bitan datum tokom ove nedelje je 22 septembar kada zvanično počinje jesen, odnosno Sunce ulazi u znak Vage i počinje veoma zanimljiv period što se tiče emocija i što se tiče ljubavnih odnosa jer je Venera vladar ovog Sunca. Ovo je period kada možemo računati na to da se poprave svi odnosi I komunikacija što se tiče ljubavi ali i što se tiče emotivnih odnosa kao što su porodični odnosi ali i odnosi poslovnog karaktera. Sve osobe koje su rođene u znaku Vage imaće priliku da dožive ili pokrenu mnogo toga u vezi svojih ličnih emocija. A za one Vage koje su u solo varijanti ovaj period je idealan da im se ostvare neke lepe ljubavne priče. 
U periodu kada je Sunce u znaku Vage, najpovoljniji aspekti i jako dobra dešavanja se aktiviraju u vezi emocija, stabilizacija emotivnih odluka i to posebno za ljude koji su rođeni u znaku Vage, Vodolije i Blizanaca. 
 
23. septembra Venera prelazi u znak Škorpije gde se neće osećati baš najprijatnije i kreće period potpunog emotivnog pada za osobe rođene u znaku Škorpije i u znaku Bika. Ova dva znaka mogu doživeti emotivne krize ili njihovi odnosi emotivnog karaktera mogu biti veoma kritični pa se savetuje da ne izražavaju preveliku ljubomoru i da ne ulaze u prevelike svađe sa drugima oko sebe.
Venera u Škorpiji je generalno pozicija koja nije baš otvorena za radost i pozitivnu energiju i jako je važno da naučimo da sebe sačuvamo od različitih razočarenja kroz odnose sa partnerom ali kroz odnose sa drugim ljudima koji su nam emotivno bitni.